Thursday , August 18 2022

Crin Antonescu: Liberalii sunt pregătiţi să discute cu PSD despre o listă comună la europarlamentare

antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri că liberalii sunt pregătiţi să înceapă discuţiile în situaţia în care PSD ar dori listă comună pentru alegerile europarlamentare, informează Agerpres.
“Apropo de chestiunea cu USD-ul, am văzut un răspuns parşiv – să nu mai folosesc diminutive: s-a făcut USD-ul, pentru că PNL-ul a vrut să meargă pe liste separate la europarlamentare. Nu-i adevărat. Primul partid care a anunţat că va merge pe liste separate la europarlamentare, şi n-am găsit nimic nepotrivit în asta, a fost PSD-ul; doreşte cumva Partidul Social Democrat să discutăm despre o listă comună, USL, la europarlamentare? Sunt gata să începem discuţiile imediat”, a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă.
El şi-a explicat declaraţiile din zilele trecute prin care preciza că nu este deranjat de constituirea USD.
“Există o problemă pe care nu am ridicat-o eu, au ridicat-o toţi colegii mei, foarte mulţi dintre ei, şi în rezoluţia respectivă, în mandatul respectiv, ei au cerut şi au decis introducerea acestui punct. Nu a fost decizia mea, nu confundaţi vă rog deciziile partidului cu deciziile mele. Eu fac anumite propuneri, n-am făcut această propunere, ea a venit dinspre colegi, şi oamenii au spus foarte limpede: se trişează, nu e acceptabil”, a susţinut Antonescu.
Antonescu a spus şi că îşi menţine punctul de vedere exprimat anterior cu privire la constituirea USD.
 
 

Vezi si

Pe 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Tarifele de cazare pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană

FPTR lansează o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”. Programul începe pe data de …