Saturday , October 23 2021

UPDATE: Crin Antonescu a demis conducerile PNL sector 1, Mehedinti si Dambovita

Liderii fililalelor PNL din Sectorul 1 si din Mehedinti si Dambovita au fost demisi, vineri, de CNEx al partidului, birourile teritoriale ale celor trei organizatii fiind dizolvate, a anuntat presedintele partidului Crin Antonescu.
“In schimb, Ioan Ghise a ramas in colegiul sau in judetul Brasov. Majoritatea si-au pastrat colegiile, in asa fel incat sa putem construi o forta fara precedent, acesta este obiectivul nostru, vrem ca USL sa obtina un scor cat mai mare la alegeri”, a spus Crin Antonescu.
Antonescu a precizat ca decizia demiterii presedintelui PNL Sector 1 au fost luata cu 42 de voturi “pentru”, 15 “impotriva” si un vot anulat, un vot identic fiind inregistrat pentru dizolvarea Biroului teritorial PNL Sector 1. Potrivit lui Antonescu, si deciziile privitoare la conducerile PNL Dambovita si PNL Mehedinti s-au luat “cu un vot categoric”.
Moisescu, seful PNL sector 1, un apropiat al primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, este suspectat de colaborare cu PDL. Decizia trebuie să fie validată de Consiliul Naţional Executiv, care se va reuni tot vineri.
Liberalul Eugen Nicolaescu a declarat că lui Vlad Moisescu i se reproşează “o conducere slabă a organizaţiei şi o nerespectare a deciziilor conducerii”.
El a precizat că decizia a fost luată cu 25 de voturi pentru şi 6 împotrivă.

Vezi si

Activităţile religioase nu se închid, dar trebuie purtată mască de protecţie şi păstrată distanţa

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri, că, la nivelul CNSU, …