Tuesday , June 18 2024

Atac armat la New Orleans: Doi atacatori au deschis focul la intamplare asupra multimii

new orleans

Doi barbati au deschis focul asupra unei multimi adunate, sambata seara, in fata unui centru comercial din New Orleans, omorand trei persoane si ranind alte sapte, conform politiei.
Seful politiei, Michael Harrison, a declarat in fata reporterilor ca cei doi suspecti ar fi avut o pusca si un pistol. Ei au tras la intamplare in multime si au nimerit zece persoane.
Totul s-a intamplat la doar cateva strazi de celebrul cartier francez din centrul orasului, in jurul orei locale 22:30, informeaza Reuters.
Politia a gasit trei victime, doi barbati si o femeie, care au murit pe loc. Alte sapte persoane ranite, cinci barbati si doua femei, au fost transportate la doua spitale. Patru dintre ele au fost transportate in vehicule private iar trei cu o ambulanta.
Harrison a declarat ca una dintre persoane a fost operata si se afla in stare critica; celelalte sase sunt in situatii diferite dar in niciunul din cazuri nu este viata pusa in pericol.
Primarul LaToya Cantrell a afirmat intr-un comunicat: “O asemenea violenta nu isi are locul in New Orleans. Vorbesc in numele tuturor atunci cand spun ca suntem dezgustati, infuriati si ne-am saturat. Inca trei vieti pierdute. Este inacceptabil”.

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Copii puși la muncă și obligați să ia parte la acțiuni religioase de angajații unei fundații din Botoșani

Polițiștii au descins, luni, la o fundație din Botoșani. Mai mulți copii erau exploatați prin …

error: