Thursday , May 26 2022

Crima monstruoasa in Italia: Tanara romanca, ucisa si crucificata

romanca-ucisa
foto: Il Tempo

O femeie de nationalitate romana din Italia, despre care presa italiana a scris ca ar fi fost prostituata, a fost omorata si crucificata in Florenta.

Andreea Cristina Zamfir, in varsta de 26 de ani, a fost victima unei crime oribile. Un barbat a violat-o, a ucis-o, apoi a legat-o dezbracata de un gard, relateaza Il Tempo.
“Ca si cum ar fi fost crucificata”, sunt cuvintele martorului care a descoperit-o pe fata, luni dimineata, la periferia Florentei, si care a anuntat Politia.
Victima, cel mai probabil o prostituata, a fost ucisa cu brutalitate dupa ce a fost abuzata sexual si lasata sa zaca sub un pasaj. Agresorul a legat-o pe tanara cu banda adeziva, corpul ei fiind plin de vanatai produse de incercarile disperate de a se elibera. Femeia, care purta numai o pereche de sosete si tenisi, a fost apoi crucificata pe un gard.
Italienii se tem acum ca in orasul lor ar putea fi in libertate un nou criminal in serie, care aminteste de cunoscutul Monstru din Florenta, ce a terorizat locuitorii timp de mai multi ani pana sa fie prins.
In luna martie a anului trecut, in acelasi cartier frecventat de prostituate si dependenti de droguri, o alta femeie a fost gasita de niste trecatori. Ea era dezbracata si avea mainile legate de o bariera, dar inca traia. A fost vorba despre o femeie de nationalitate italiana, in varsta de 46 de ani, violata si apoi legata. Diferenta este ca aceasta a fost si jefuita inainte.
Alte doua crime asemanatoare au mai avut loc in ultimii ani, insa victimele au fost gasite, de asemenea in viata.

Vezi si

Ministerul de Interne angajează aproape 8.000 de persoane, majoritatea polițiști

Ministerul Afacerilor Interne va angaja aproape 8.000 de persoane, în mare parte polițiști, dar și …