Sunday , September 24 2023

Crima din Primăverii: Cristina Verona se iubea cu o celebră prezentatoare TV?

Capitolul vieţii nu s-a închis pentru totdeauna odată cu moartea violentă a jurnalistei Cristina Verona. Surse din anturajul ei vorbesc despre faptul că fostul redactor-şef al unei reviste care apare şi în România s-ar fi iubit în secret cu o celebră prezentatoare TV.
Jurnalista, care ştia mai multe limbi străine, făcuse, se pare, după divorţul de soţul ei, o pasiune arzătoare pentru partea feminină. Dezamăgită că relaţiile sale sentimentale cu bărbaţi sunt sortite, una după alta, eşecului, fosta ziaristă, spun apropiaţi de-ai ei, s-ar fi refugiat în braţele unei colege de breaslă, o celebră prezentatoare tv căreia, luni în şir, i-ar fi împărtăşit dragostea, scrie libertatea.ro.
Anchetatorii din cazul “Verona” se feresc să confirme sau să infirme povestea lansată pe piaţă. “Dacă era prietenă cu Cristina, probabil că o s-o audiem”, ne-au declarat surse din rândul celor care, de câteva zile, încearcă să desluşească povestea, care se dovedeşte a fi şi una cu iz amoros. Pînă la finalizarea anchetei oamenii legii nu exclud nici varianta unei duble crime.

Vezi si

Eternul baron PSD de Vaslui Mitică Buzatu a fost reținut de DNA. Avea în portbagaj o mită de 1,25 milioane lei

Baronul de Vaslui, Dumitru Buzatu (68 de ani), prins în flagrant, vineri seara, a fost …