Sunday , December 4 2022

Costica Stefanescu a lasat un bilet de adio. Nu mai putea suporta durerile

costica-stefanescu

Costică Ştefănescu s-a sinucis, aruncându-se de la balconul camerei de la etajul 5 al Spitalului Militar din Bucureşti, unde fusese internat. Fostul căpitan al echipei naţionale şi al Craiovei Maxima şi-a motivat însă gestul într-un bilet de adio pe care l-a lăsat pe noptiera salonului de spital.
“Ne-a scris tuturor că ne iubeşte şi ne roagă să-i iertăm gestul. Spunea că nu mai poate îndura durerile care-l chinuiau. Ne aşteptam la orice, numai la asta nu. Trebuia să ne fi gândit că e ceva în neregulă cu el, mai ales de când ne-a spus că şi-ar dori să fie eutanasiat. Era clar că el nu mai poate lupta cu boala”, a mărturisit Ion Ştefănescu, fratele marelui fotbalist.
Raportul IML prezintă cauza morţii ca fiind politraumatism. Deşi din primele verificări reiese că este vorba de sinucidere, iar fratele fotbalistului a şi văzut biletul de adio, soţia fostului fundaş susţine că Ştefănescu se afla sub influenţa unor sedative foarte puternice şi în momentul când a dorit să deschidă geamul ca să ia o gură de aer s-a dezechilibrat şi a căzut.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …