Friday , September 22 2023

Corneliu Vadim Tudor, din nou sef la PRM

cv tudor

Corneliu Vadim Tudor este din nou şef la PRM, prin decizia Tribunalului Bucureşti. Decizia nu e definitivă.
Corneliu Vadim Tudor a fost repus în funcţia de preşedinte al Partidului România Mare, printr-o decizie de joi a Tribunalul Bucureşti care nu este însă definitivă, după ce în 27 iulie, la un congres organizat în Alba Iulia, s-a decis excluderea sa din formaţiunea politică.
Decizia luată de judecătorii Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu apel.
La dezbaterile din acest dosar, Vadim Tudor a susţinut că a fost exclus în mod ilegal din partidul pe care l-a înfiinţat.
“Aceştia sunt nişte oameni care vor să fure creaţia mea, opera mea. I-am dus de patru ori în Parlamentul României şi de patru ori în Parlamentul European. I-am făcut deputaţi, senatori şi primari şi acum, când nu mai am ce să le ofer, s-au coalizat împotriva mea”, s pus Vadim Tudor, în faţa instanţei, la termenul din 29 octombrie.
La 27 iulie, în cadrul Congresului PRM organizat la Alba Iulia, s-a hotărât excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, înregistrându-se doar patru voturi “împotrivă” şi trei abţineri, din totatul celor aproximativ 700 de delegaţi prezenţi.
Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales în funcţia de preşedinte al PRM, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate.

Vezi si

Flagrant. Un farmacist dintr-un lanț cunoscut vindea mii de pastile cu Fentanil și Oxicodonă și fiole cu morfină pe piața neagră

Procurorii DIICOT au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București, într-o …