Monday , February 26 2024

Corina Dragotescu se muta definitiv in SUA

Moment emoţionant la România TV. Corina Drăgotescu şi-a luat rămas bun de la telespectatori, anunţând că va părăsi în scurt timp ţara. Corina Drăgotescu se va muta în Statele Unite.
Jurnalista Corina Drăgotescu a anunţat în emisiunea “Ultima Oră” la România TV că a obţinut viză de emigrare în SUA după ce a participat la Loteria Vizelor.
“Am viză de emigrare în SUA începînd de astăzi. Voi pleca în scurt timp ca să dau drumul la acte. Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea. M-am dus în America foarte des, de 12 ani merg de două ori pe an, cel puţin. Am văzut cum este să trăieşti într-o ţară în care vin oameni din toate locurile şi în care toleranţa înseamnă ceva. Aveam nişte vise, am trăit 20 de ani să-mi ating acele vise. După 30 de ani de muncă mă aşteaptă un anunţ al unui alt “domn Boc” care să-mi spună: nu avem bani să vă plătim pensia. Preferi să te duci în afară unde munceşti 10 – 15 ani, dacă Dumnezeu îmi dă sănătate, îţi depui bani de pensie sau pentru viitorul copilului şi reuşeşti să-i oferi o viaţă normală familiei pe care o ai. PORNESC LA UN ALT DRUM”, a mărturisit Corin Drăgotescu, în lacrimi.
rtv.net

Vezi si

Câți români lucrează la stat. Datele Ministerului Finanțelor

Numărul posturilor ocupate în instituțiile și autoritățile publice din România era, în decembrie 2023, de …