Thursday , December 7 2023

Corina Dragotescu: "Oamenii lui Elan au smuls cablurile ca sa nu mai putem transmite"

Echipa Realitatea Tv s-a scindat în două tabere după ce transmisia postului de ştiri Realitatea TV, din Casa Presei Libere, a fost preluată brusc, aseară, de echipa de jurnalişti controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, care emite dintr-o alta locatie.
Jurnalista Corina Drăgotescu, care a rămas în tabăra lui Sebastian Ghiţă, a scris pe Impact News că oamenii lui Elan-Vântu au intrat în sediul Realitatea TV din Casa Presei Libere şi au smuls toate cablurile.
“Oamenii lui Elan-Vântu intraseră şi smulseseră toate cablurile, distrugând ceva aparatură ca sa nu mai putem transmite. Ne-a spus că vom emite de astăzi sub sigla RTV, pentru că are deja acorduri cu cabliştii, mai puţin cu unul, cu care este încă în negocieri. L-am întrebat cât va ţine televiziunea asta nouă. Mi-a raspuns “20 de ani. Am 33 de ani şi cel puţin până la 53 vreau să o ţin”. Am stat cu el până târziu, după miezul nopţii. Eram 15-20 oameni, cu multe întrebări şi câteva răspunsuri. În timpul discuţiilor, Elan şi Tatulici îl sunau de zor pe Cătălin Striblea, care şi-a făcut opţiunea. Pe de altă parte, deja sună oameni de la alte televiziuni care vor să i se alăture lui Sebi Ghiţă. Îmi cer scuze pentru colegii pe care am uitat să-i menţionez că au fost pe baricade duminică. Poate nu le ştiu numele, sau, pur şi simplu nu-mi mai aduc aminte tot”, susţine Corina Drăgotescu.

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …