Tuesday , August 3 2021

CORINA CREŢU a fost ACCEPTATĂ pentru postul de COMISAR EUROPEAN

corina-cretu

CORINA CREŢU a fost acceptată pentru postul de comisar european de către preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, susţin surse guvernamentale citate de România TV. Dacian Cioloş, propus pentru portofoliul agriculturii, a ieşit din cărţi. Corina Creţu ar urma să se ocupe de Politica Regională.
Informaţia a fost confirmată pentru  Gândul de surse de la Bruxelles, potrivit cărora Creţu ar urma să primească Politica Regională, un portofoliu foarte important, pentru care Creţu nu are însă experienţă.
Dacian Cioloş, comisarul român care a gestionat portofoliul european cu cel mai mare buget, respectiv Agricultura, a ieşit din cărţi pentru viitorul executiv european. Corina Creţu, al doilea nume din scrisoarea transmisă la Bruxelles de premierul Victor Ponta, ar fi fost confirmată de noul preşedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au declarat pentru gândul surse de la Bruxelles.
 
 
 

Vezi si

Alertă de călătorie în Bulgaria: cod roșu de caniculă, temperaturi peste 41 de grade

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în …