Copila de 14 ani, violata de sapte tineri, legata si lovita

reportersite
06 ianuarie 2013, 17:51

O minoră în vârstă de 14 ani a fost violată de şapte tineri, în Giurgiu. Unul dintre ei a filmat agresiunea, apoi a mers prin comună şi s-a „lăudat” cu abuzul pe care l-au comis. Şase dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar cel de-al şaptelea este căutat de poliţie. Incidentul s-a petrecut în comuna Roata.

Şase tineri, între care trei minori, au fost reţinuţi, sâmbătă, pe bază de ordonanţă, fiind acuzaţi că au violat o adolescentă de 14 ani, la locuinţa prietenului fetei, din judeţul Giurgiu, unde aceasta se dusese de bunăvoie, înainte de agresiune minora fiind legată şi lovită de trei dintre tineri.

Comisarul Cristian Şuţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, a declarat că în cursul zilei de sâmbătă, la postul de Poliţie din comuna Roata de Jos s-a prezentat o minoră de 14 ani care a spus că pe 3 ianuarie, pe când se afla la locuinţa iubitului ei, în vârstă de 17 ani, a fost obligată, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi băieţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, fata le-a spus poliţiştilor că s-a dus de bunăvoie la iubitul ei, iar acesta i-a propus să întreţină raporturi sexuale cu mai mulţi prieteni ai săi, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, trei dintre aceştia fiind minori – unul de 14 ani şi doi de 17 ani.

„Fata a refuzat acest lucru, motiv pentru care a fost legată şi lovită de către trei dintre tineri, între aceştia fiind şi un minor de 14 ani, singurul din grup care nu a fost reţinut. În momentul de faţă şase dintre suspecţi au fost reţinuţi, încă de sâmbătă, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism, urmând ca astăzi (n. r. – duminică) aceştia să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă”, a spus comisarul Şuţă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu nu a putut preciza dacă fata s-a prezentat la medicul legist pentru confirmarea agresiunilor şi dacă infracţiunea a fost filmată de către unul dintre suspecţi. El a spus însă că până la ora actuală s-a stabilit că victima a fost violată.

„Încă se fac cercetări şi audieri la ora actuală în acest dosar, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu”, a mai spus comisarul Şuţă.