Monday , February 6 2023

Consultari la Cotroceni. PMP îl propune pe Eugen Tomac pentru funcţia de premier

tomac

Preşedintele Klaus Iohannis are joi ultima rundă de consultări cu formaţiunile parlamentare privind numirea viitorului prim ministru, după care este aşteptat să iasă să facă anunţul: pe cine va propune pentru a cere votul de încredere în parlament.
Delegaţia PMP, condusă de Traian Băsescu, a avut, la Palatul Cotroceni, consultari cu presedintele Iohannis. Traian Băsescu a declarat la finalul consultărilor că PMP îl propune pentru funcţia de premier pe Eugen Tomac. Reprezentantul PMP a declarat că în cazul în care va fi desemnat va iniţia consultări cu celelalte forţe politice. Preşedintele PMP a amintit că el ar fi cel mai bun premier, însă nu este tânăr. Traian Băsescu a mai spus despre Sevil Shhaideh că are o reputaţie impecabilă, însă nu crede că România ar trebuie condusă pe sistemul ţărilor islamice, unde deciziile nu sunt în mâinile guvernelor, ci sunt în mâinile liderilor religioşi (Ayatollah). “Ne vom lupta ca acest lucru să nu se întâmple”, a punctat Băsescu.
Preşedintele Klaus Iohannis are programate joi întâlniri cu delegaţiile Partidului Mişcarea Populară şi cu cea a minorităţilor naţionale, ultimele formaţiuni parlamentare care vor fi consultate pe tema viitorului premier.

Vezi si

A murit Răzvan Theodorescu, vicepreședintele Academiei Române

Vicepreședintele Academiei Române, Răzvan Theodorescu, a murit, luni, la vârsta de 83 de ani. “Sunt …

One comment

  1. Base cu 5,5% ai dreptul sa propui doar femeia de serviciu.
    Realizeaza o data ca tinzi spre zero sau nu poti sa intelegi.