Friday , May 14 2021

Constantin Nicolescu a suferit un accident vascular cerebral

Constantin Nicolescu a fost luat pe targa de la Tribunal (foto: Realitatea TV)
Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a făcut un accident vascular cerebral ischemic, el suferind de hipertensiune arterială şi având şi alte afecţiuni coronariene, potrivit diagnosticului anunţat, vineri, de Spitalul de Urgenţă “Floreasca”.
Echipa medicală multidisciplinară care-l tratează pe Nicolescu a stabilit că acesta a suferit un accident vascular cerebral ischemic, diagnosticul complex incluzând şi referiri la un sindrom coronariar acut şi la multiple stenoze arteriale, ca efect al hipertensiunii şi dislipidemiei.
“Sunt efectele în timp ale unei hipertensiuni şi ale unei dislipidemii, care au afectat atât vasele cerebrale cât şi pe cele ale inimii”, a explicat reprezentantul Spitalului “Floreasca”.
Acesta a precizat că pacientul este în continuare internat la Secţia de terapie intensivă cardio-vasculară, fiind supravegheat.
Starea pacientului este evaluată periodic, pentru a se stabili ce tratament se potriveşte cel mai bine situaţiei sale, medicii luând în calcul posibilitatea unei intervenţii chirurgicale, dacă starea celui internat o va impune.
Constantin Nicolescu, acuzat de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi seară, de magistraţii Tribunalului Argeş, decizia fiind atacată cu recurs de către avocaţii săi la Curtea de Apel Piteşti.
Preşedintelui CJ Argeş i s-a făcut rău, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă. Ulterior, şi soţiei acesteia i s-a făcut rău. Cei doi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar ulterior preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.
Dr. Cristina Stocheci de la Serviciul de Ambulanţă Argeş afirma, joi seară, că Nicolescu a făcut un atac de cord.
Constantin Nicolescu a fost stabilizat în cursul nopţii, este conştient şi va supus unor investigaţii suplimentare pentru ca medicii să vadă care este starea organelor interne sau dacă sunt tulburări de coagulare, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, medicul Şerban Brădişteanu.

Vezi si

AUR a depășit USRPLUS în sondaje și a ajuns pe locul al treilea

In exclusivitate pentru Ziare.com, sociologul Vladimir Ionas, de la Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, a …

One comment

 1. Mai tine minte cineva cazul deputatului PSD Gabriel Bivolaru?
  Cel care a fraudat BRD-ul cu echivalentul a cincizeci de milioane de dolari?
  Pe atunci, in timpul anchetei,in semn de solidaritate l-au insotit,la audierile de la Parchetul General,nume sonore din PSD!
  Horia Radu Patapievici scria in Revista 22 din 21 aprilie 2004:”A devenit notorie, ca un simbol al simbiozei intre infractiune si politica, imaginea conducerii PDSR insotindu-l pe Gabriel Bivolaru pe drumul spre Parchetul General: Adrian Nastase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon au aratat atunci opiniei publice ca partidul nu isi abandoneaza infractorii.”
  Gestul lor nu a influentat cu nimic mersul Justitiei.
  Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si a iesit,inainte de termen, pentru buna purtare, dupa o mie de zile. Acum nu mai vrea sa auda de politica.
  Azi, 27 ianuarie 2011, mare valva pe posturile de televiziune: Presedintele Consiliului judetean Arges, Constantin Nicolescu,acuzat pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
  La aflarea vestii, omul face un infract.
  Mi-am adus aminte de atitudinea lui Gigi Becali,cand se afla intr-o situatie oarecum asemanatoare.
  Si cazul de fata a lui Constantin Nicolescu, analizat pe toate fetele,disecat,cu imagini reluate la infinit, o sa-l uitam!
  Atitudinea lui Becali,insa, ramane!
  Mai multe informatii pe linkul
  http://brasovean2008.blogspot.com/2011/01/arestarea-presedintelui-cj-arges.html