Wednesday , April 21 2021

Congresul PSD: Mihai Sturzu a publicat pe Facebook biletele cu indicatii pe cine sa voteze

biletel

Deputatul Mihai Sturzu, liderul Tineretului Social Democrat si unul dintre candidatii la posturile de vicepresedinte, a publicat duminica pe Facebook doua fotografii in care apar buletine de vot si biletele cu nume de vicepresedinti, sugerand ca ar putea fi indicatiile pe care delegatiile le-au primit pentru votul de duminica.
“A inceput votul “democratic” in PSD. Really?!” este mesajul care insoteste aceste doua fotografii, despre care Sturzu a declarat ca le-a primit de la un prieten din sala.
Intrebat despre aceste fotografii, Dragnea a declarat ca tocmai de aceea a facut un apel in acest sens dimineata.
“(Candidatilor la functiile din Biroul permanent – n.r.) le doresc sa nu iasa vicepresedinti alesi de biletele. Nu as vrea sa mai vad biletele prin sala. Le-am tot transmis asta si sper sa inteleaga ca aceste functii ii vor face sa aiba sansa sa munceasca mai mult decat alti colegi si trebuie sa fie pregatiti de munca, incepand de maine (luni – n.r.), de la ora 11.00”, a spus Dragnea de dimineata, inaintea Congresului.
Sturzu a avut un discurs extrem de critic la adresa conducerii PSD in care a cerut sa nu fie validate alegerile de duminica in care Dragnea a fost singurul candidat.
HotNews

Vezi si

Doar 27-31% dintre adulții din România, adică 5 milioane de oameni, vor fi vaccinați până la sfârșitul anului 2021 – studiu MedLife

Doar 10-13% din populația României are intenție fermă de a se vaccina în perioada imediat …