Tuesday , October 19 2021

Congresul PNL. Discurs Iohannis: „Sabotajele din interior sunt de neînțeles”. Sala a strigat „Orban! Orban!”

Peste 5000 de liberali din toată țara s-au reunit la Romexpo în ceea ce Orban a denumit ca fiind „un festival al democrației”, pentru a decide cine va fi președintele PNL de acum înainte.

Iohannis a intrat în sală însoțit de Ludovic Orban și Florin Cîțu. La intrarea în sală a celor trei, delegații l-au aclamat zeci de secunde pe actualul președinte liberal: „Orban! Orban!”. Când sala a strigat „Iohannis” și președintele s-a ridicat în picioare, singurii lideri care au rămas așezați au fost Ludovic Orban si Ilie Bolojan

În sala Romexpo, pe primul rând stau așezați: Ludovic Orban, Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Kelemen Hunor, Cristian Diaconescu, Robert Soghiartău, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu, Gheorghe Flutur, Ilie Bolojan, Dan Motreanu, Lucian Bode, Gheorghe Flutur și Nelu Tătaru.

Discursul președintelui a fost întrerupt permanent de aplauze și ovații la adresa lui Ludovic Orban. Delegații strigă: „Orban”, „Orban”, la fiecare puză și chiar peste discursul președintelui Iohannis, scrie G4Media.

“Guvernarea nu este un loc al ironiilor și al gâlcevii nesfârșite, în care unii parteneri se comportă ca și cum ar fi într-o dezbatere pe rețelele sociale, iar la primul impas își iau lucrurile și pleacă”. Klaus Iohannis a transmis un semnal puternic la Congresul PNL, în favoarea lui Florin Cîțu, chiar dacă nu a spus-o explicit, remarcă HotNews.

El a susținut că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să își dea demisia, condiție pusă de USR-PLUS pentru a se întoarce la guvernare.

Într-un discurs în care a criticat campania internă din PNL și lipsa dezbaterilor reale între cei doi candidați, atrăgând atenția că liberalii riscă să pierdă încrederea electoratului, Iohannis a lansat un atac voalat la adresa USR-PLUS:
“Guvernarea nu este un loc al ironiilor şi al gâlcevii nesfârşite, în care unii parteneri se comportă ca şi cum ar fi pe reţelele de socializare, iar când apare primul impas îşi iau lucrurile şi pleacă. Guvernarea înseamnă tenacitate, dialog real cu cetăţenii. Cine nu e pregătit pentru aşa ceva, nu poate guverna România.”.

 

 

 

 

Vezi si

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în următoarea lună

Temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât în mod normal în următoarele 4 săptămâni, iar …