Tuesday , December 6 2022

CONGRESUL PMP. Udrea si Funeriu candideaza pentru şefia partidului. Rădulescu, Papahagi şi Vişan s-au RETRAS

PMP

Partidul Mişcarea Populară îşi alege sâmbătă noua conducere. Peste 1000 de delegaţi ai PMP din ţară şi din diaspora s-au reunit în Bucureşti, la primul Congres al partidului, pentru a alege conducerea partidului. Pentru funcţia de preşedinte al PMP au rămas în cursă Elena Udrea şi Daniel Funeriu.
Delegaţii Partidului Mişcarea Populară (PMP) la primul Congres al formaţiunii au început să voteze, sâmbătă, conducerea partidului.
Candidatul la funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP), Adrian Papahagi, şi-a anunţat sâmbătă, retragerea din cursa pentru şefia formaţiunii, anunţându-şi susţinerea pentru Daniel Funeriu.
Delegații la Congresul Partidului Mișcarea Populară (PMP) au votat, sâmbătă, modificarea Statului partidului, stabilind astfel o structură de conducere care prevede un număr de funcții mai mare decât cele stabilite la momentul înființării formațiunii.
Astfel, s-au creat funcții de vicepreședinte și secretar executiv pe nouă domenii de activitate, iar la nivelul secretariatului general pe lângă funcția de secretar general s-au adăugat și două funcții de secretari executivi.
Noua structură de conducere a PMP prevede 24 de funcții și se va numi Comitetul Executiv Național.
La Congresul de sâmbătă al PMP delegaţii organizaţiilor din ţară şi din diaspora desemnaţi vor decide prin vot asupra candidaţilor care vor ocupa cele 24 de funcţii din cadrul Consiliului Executiv Naţional al partidului.
“Sunt om de echipă şi am suficientă experienţă politică încât să înţeleg ce drum trebuie să urmeze Mişcarea Populară pentru a deveni principalul partid de centru-dreapta din România. Avem nevoie de un lider autentic, care să adune oamenii în jurul lui, gata să muncească 24 de ore pe zi dacă este nevoie, care să se lupte cu adversarii politici şi să fie şi carismatic. De aceea, cred că soluţia este Elena Udrea. M-am înscris primul în această competiţie, înainte ca ea să se înscrie, aşa că acum am decis să mă retrag şi să îi acord Elenei Udrea suştinerea mea”, a declarat Adrian Rădulescu.
 
 

Vezi si

Viena, „capitala economică“ a României, îşi refuză „ţara“ de la admiterea în Schengen

Austria este singurul stat membru al Uniunii Europene care se opune azi aderării României la …