Saturday , November 26 2022

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu, înregistrat în situații compromițătoare cu un minor

Conducerea PSD a decis, sâmbătă, excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, “PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat”.


“În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”, se precizează într-o postare pe pagina de Facebook a formaţiunii politice.

Surse din partid au declarat pentru știrileprotv.ro că Bălășoiu ar fi implicat într-un scandal legat de “fapte reprobabile cu un minor”.

Conform DCNews, se pare că ar exista acuzații conform cărora deputatul ar fi întreținut relații sexuale cu persoane minore. Acesta ar fi  fost înregistrat în situații compromițătoare cu un minor. Decizia a fost luată pe un grup intern de Whats App al PSD. Marcel Ciolacu a cerut de urgență excluderea lui Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș. Imaginile i-au fost trimise lui Marcel Ciolacu. Din câte se pare filmarea ar fi fost făcută într-o cameră de hotel, mai relateaza DC News.

Vezi si

Se modifică regulamentul de furnizare a energiei electrice în sprijinul clienţilor finali. Pentru clienţii vulnerabili, se eşalonează la plată factura pe o perioadă de minimum 3 luni  

ANRE a lansat în consultare un proiect de ordin pentru aprobarea Regulamentului de furnizare a …