Monday , September 25 2023

Conducere militară la Direcția de Sănătate Publică Sibiu, județul cu rata de infectare de 13,63 la mie

Directia de Sanatate Publica (DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu.

Colonelul Daniel Chelcea a declarat ca o sa verifice personal situatia din fiecare spital din judet dupa ce isi va intra in atributii miercuri dimineata, scrie Agerpres. Col. Chelcea este medic primar ORL, sef al sectiei ORL a Spitalului Militar Sibiu si, de asemenea, loctiitor al comandantului.

secretarasite Si functia de director adjunct de la DSP va fi ocupata tot de un militar.

secretarasite“In primul rand o sa fie o perioada in care o sa analizez resursele si problemele si greutatile de acolo. Sper ca perioada asta sa fie extrem de scurta, cat de scurta, in functie de ce gasesc. O sa merg pe teren, o sa vad spitalele, o sa vad pe cine ne putem baza, ce putem sa facem acolo. Ca si masuri, cand o sa am o imagine clara, atunci o sa discutam despre ea”, a precizat noul director DSP Sibiu, medicul colonel Daniel Chelcea.

Intrebat ce mesaj are pentru sibieni, noul director DSP a transmis: “Sa poarte masca. Sa avem rabdare ca lucrurile vor trece”.

Medicul Gabriel Budescu a demisionat vineri din functia de director general al DSP Sibiu, iar director adjunct a fost medicul Adela Morar.

Judetul Sibiu ramane pe primul loc in Romania in privinta ratei de infectare, situata la 9 la mia de locuitori, iar in municipiul Sibiu, aflat in a doua zi de carantina, rata a crescut la 13,63 la mia de locuitori marti.

Vezi si

Șeful ANPC, despre zborurile anulate: Noua lege a Protecţiei Consumatorilor e blocată în Parlament de un partid apropiat de Wizz Air 

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a declarat duminică, despre zborurile anulate că …