Wednesday , May 25 2022

Conducere militară la Direcția de Sănătate Publică Sibiu, județul cu rata de infectare de 13,63 la mie

Directia de Sanatate Publica (DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu.

Colonelul Daniel Chelcea a declarat ca o sa verifice personal situatia din fiecare spital din judet dupa ce isi va intra in atributii miercuri dimineata, scrie Agerpres. Col. Chelcea este medic primar ORL, sef al sectiei ORL a Spitalului Militar Sibiu si, de asemenea, loctiitor al comandantului.

secretarasite Si functia de director adjunct de la DSP va fi ocupata tot de un militar.

secretarasite“In primul rand o sa fie o perioada in care o sa analizez resursele si problemele si greutatile de acolo. Sper ca perioada asta sa fie extrem de scurta, cat de scurta, in functie de ce gasesc. O sa merg pe teren, o sa vad spitalele, o sa vad pe cine ne putem baza, ce putem sa facem acolo. Ca si masuri, cand o sa am o imagine clara, atunci o sa discutam despre ea”, a precizat noul director DSP Sibiu, medicul colonel Daniel Chelcea.

Intrebat ce mesaj are pentru sibieni, noul director DSP a transmis: “Sa poarte masca. Sa avem rabdare ca lucrurile vor trece”.

Medicul Gabriel Budescu a demisionat vineri din functia de director general al DSP Sibiu, iar director adjunct a fost medicul Adela Morar.

Judetul Sibiu ramane pe primul loc in Romania in privinta ratei de infectare, situata la 9 la mia de locuitori, iar in municipiul Sibiu, aflat in a doua zi de carantina, rata a crescut la 13,63 la mia de locuitori marti.

Vezi si

Profesorii protesteaza azi la Guvern, vor salariu mediu de 5.200 lei în loc de 3.000

Sindicatele din învăţământ organizează miercuri un pichet în Piaţa Victoriei pentru a atrage atenţia asupra …