Monday , December 5 2022

Colectiv #50. Încă un tânăr a a murit, in spital in Marea Britanie

colectiv5

Un tânăr rănit grav în incendiul din clubul Colectiv a murit, miercuri dimineaţa, pe un pat dintr-un spital din Marea Britanie. Băiatul avea arsuri de gradul II şi III.
Un tânăr a pierdut lupta cu moartea, miercuri dimineaţa, după ce marţi seara, Elena Niţu, o tânăra de 18 ani, a murit într-un spital din Liverpool, unde fusese transferată duminică seară.
Potrivit Romania TV, Elena Niţu avea 18 ani şi a mers în Colectiv alături de iubitul său, Silviu Grecu. Acesta s-a salvat primul din infern, însă după trei minute a revenit în clubul în flăcări, de unde a tras-o afară pe Elena. Starea acesteia era însă foarte gravă, tânăra având arsuri pe 60 % din suprafaţa corpului.
Iniţial, Elena a fost conştientă, iar la scurt timp după declanşarea incendiului la clubul Colectiv a ajuns şi familia sa.
Mama ei chiar a urcat cu ea în ambulanţă, iar sora Elenei, Georgiana, povestea un amănunt cutremurător:”După ce a venit mama şi-a pierdut cunoştinţa. Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei. Cerea pături, multe pături, că îi este frig. Era acoperită, dar nu era suficient. Mama plângea în hohote”.
Elena Niţu era elevă în clasa a XII-a D la Colegiul Economic “A.D.Xenopol”, din Capitală.
Imediat după incendiu ea a fost internată la Spitalul de Arşi, iar sâmbătă a fost transferată, împreună cu alte 9 victime, în Marea Britanie, fiind internată la un spital din Liverpool. Din nefericire, arsurile grave suferite i-au adus sfârșitul, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Elena Niţu a fost a 49-a persoană care şi-a pierdut viaţa ca urmare a incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …