Monday , November 28 2022

CNA intrerupe emisia Antenei 1 din cauza filmuletului cu Boc in pielea goala

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să întrerupă emisia postului Antena 1 vreme de zece minute din cauza difuzării imaginilor cu premierul Emil Boc dezbrăcat.Sancţiunea se va aplica între orele 19.00 şi 19.10. OTV a primit la rându-i o AMENDĂ de 200.000 de lei.

 Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis joi să sancţioneze postul de televiziune Antena 1 cu întreruperea emisiei timp de zece minute, din cauza emisiunii “Un show păcătos” în care a fost dat publicităţii un filmuleţ în care premierul Emil Boc apărea dezbrăcat în vestiarul unei săli de sport.

“Eu cred că este bine că s-a ajuns la o concluzie. Dezbaterea luase proporţii. În momentul de faţă se produc în mass-media mai ales electronice fenomene de ocultare a informaţiei de interes public, informaţii care nu ajung la public. Este ok faptul că CNA a penalizat clar şi sever această abatere de la reglementările Codului Audio-vizual. Sunt convins că aici a fost supralicitată şi reacţia publicului. Au fost peste 100 de sesizări. E obligat CNA să reacţioneze. Alegerea importanţei pedepsei s-a îndreptat spre ceea ce era maximal. Fenomentul degradării ţinutei etice a calităţii unor programe televizate era atât de evident”, a declarat la Realitatea TV, directorul Active Watch România, Mircea Toma.

Vezi si

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA. Este acuzat că ar fi intervenit pentru acordarea unor contracte publice firmelor pe care le controla

Fostul senator PSD Niculae Bădălău a fost reţinut duminică seara de DNA, pentru 24 de …