Monday , November 28 2022

CNA a decis: DDTV rămâne închis. Televiziunea, amendată cu 100.000 de euro pentru retransmisia OTV

dan-diaconescu

Membrii CNA au decis, în şedinţa de marţi, ca emisia DDTV să rămână în continuare suspendată. Mai mult, postul TV deţinut de Dan Diaconescu a fost amendat cu 100.000 de euro pentru retransmisia OTV.
CNA a decis, în şedinţa de marţi, să amendeze DD TV cu 100.000 de lei, pentru că, în noaptea de 18 spre 19 octombrie, pe frecvenţa televiziunii a fost retransmis în mod ilegal OTV.
Potrivit MEDIAFAX, decizia a fost luată de membrii CNA cu unanimitate de voturi, la propunerea preşedintelui Consiliului, Laura Georgescu.
Laura Georgescu a spus că a propus amendarea DD TV cu 100.000 de lei pentru “abuzul fără precedent petrecut în seara zilei de 18 spre 19 octombrie”.
Sancţiunea a fost aplicată pentru încălcarea articolului 54, alineatul 2 din Legea audiovizualului, potrivit căruia furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să solicite Consiliului acordul pentru orice modificare intervenită în documentele şi în datele declarate, printre care se numără şi “formatul de principiu al serviciului de programe şi structura programelor” pe care acesta la difuzează.
“DDTV nu mai există de o săptămână, nu văd cum putea fi amendat un asemenea organism. Nu mai emite de o săptămână. Ei cer un certificat constatator care se obţie în 7 zile, am adus un comunicat al ANAF care spune că firma nu are datorii. Este o tragedie pentru poporul român. Îmi iubesc ţara enorm, probabil că vom depune actele cerute. Vin să apăr dreptul oamenilor mei de a munci în România”, a spus Dan Diaconescu.

Vezi si

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA. Este acuzat că ar fi intervenit pentru acordarea unor contracte publice firmelor pe care le controla

Fostul senator PSD Niculae Bădălău a fost reţinut duminică seara de DNA, pentru 24 de …