Sunday , May 22 2022

Cioloș îi răspunde lui Ciucă: România are nevoie de majoritate, nu de armistițiu. Este posibil ca USR să facă parte din guvern

Dacian Cioloș i-a transmis marți seara premierului desemnat Nicolae Ciucă, după ce acesta a cerut un „armistițiu politic”, că USR este gata să facă parte dintr-un nou guvern.

„Am văzut propunerea, am avut o discuție în Biroul Național al USR. Din punctul nostru de vedere, România are nevoie de o majoritate, nu de un armistițiu. O astfel de majoritate este posibilă de data aceasta astăzi. Am propus din nou premierului și PNL soluții care să ne permită să construim majoritatea”, a declarat Dacian Cioloș.

„USR poate să facă parte dintr-un guvern de coaliție condus de Nicolae Ciucă, dar trebuie să se renunțe la tergiversări, dacă își doresc să construim o majoritate care să guverneze în mod stabil. Haideți să ne așezăm la masă și să construim această majoritate cât mai repede posibil, pentru că un guvern minoritar are un grad ridicat de instabilitate”, a mai adăugat președintele USR.

 

Vezi si

Peste 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica sâmbătă, cu ocazia Sfinţilor Constantin şi Elena

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, numele de Constantin sau derivate …