Tuesday , August 16 2022

Ciolacu: PSD va vota la vedere moțiunea de cenzură

Parlamentarii PSD vor fi prezenți marți în Parlament și vor vota la vedere, anunță liderul formațiunii, Marcel Ciolacu. „Înainte de a fi pesedist, să știți că sunt român”, afirmă președintele social-democraților.

„Am văzut și eu declarația domnului Barna. Să știți că cel mai mare pericol al unui politician este să devină ridicol. Îi recomand domnului Barna chiar dacă vrea să atace o persoană politică sau un adversar politic, este bine totuși, să pună niște supoziții, care să aibă cât de cât ceva cu realitatea. Este exclus ca Partidul Social Democrat sau cineva din PSD să nu voteze această moțiune. Am și vorbit cu colegii mei, am trimis și un mesaj ieri, să evite întâlnirile publice, astfel încât să nu avem probleme că vor contracta coronavirus. Sunt ferm convins, cei 157 de parlamentari ai PSD vor fi prezenți marți și vor vota la vedere, cum este și normal, ca Guvernul Cîțu să plece. Cred că trebuie să devenim serioși, e un demers serios”, a declarat la RFI Marcel Ciolacu.

„Înainte de a fi pesedist, să știți că sunt român și cred că așa ar trebui să gândească toți oamenii politici. Este evident că acest Guvern nu funcționează, este ineficient, uitați-vă la numărul de decese, suntem pe locul doi în Europa. S-a depășit o linie roșie a incompetenței. Deja, ce se întâmplă acum în România nu mai ține de incompetență, e cinism și prostie pură”, adaugă Ciolacu.

Întrebat dacă PSD ar putea susține un Guvern minoritar PNL-UDMR, liderul social-democraților a răspuns: „Este exclus așa ceva. Noi considerăm că în acest moment sunt două variante: ori cei de la USR, după ce trece Congresul, uită de problemele pe care le-au avut cu PNL-ul și vor crea din nou o majoritate parlamentară, să vedem pentru cât timp, ori alegeri anticipate”.

Vezi si

Pompierii români intervin în Franța pentru stingerea incendiilor la sud de Bordeaux (FOTO)

Misiunea pompierilor români în Franța continuă, iar luni intervin pentru stingerea incendiilor dîn zona Chapelle …