Saturday , March 25 2023

Ciolacu: Mai mult ca sigur că va fi și o remaniere

„Mai mult ca sigur că va fi și o remaniere” după evaluarea miniștrilor, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Sunt oameni care mențin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm”.

„Mai mult ca sigur că va fi și o remaniere. Va fi în discuție și o remmaniere. este o normalitate, nu înseamnă că cineva… Sunt oameni care mențin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm… e ceva normal”, spune Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă ministerele celor de la UDMR se vor schimba, el a spus că acest lucru se va discuta în coaliție.

„Momentan plecăm de la o bază, care înseamnbă protocolul. iertați-mă, facem politică. Politica înseamnă negopciere. Important este că am ajuns la niște principii și la faptul că nu facem trageri de ministere din căciulă. Ați văzut ce s-a întâmplat când am tras din căciulă – doi ani de zile a fost un dezastru. Dacă vreți să ne întoarcem la căciulă, pe mine nu… Eu de încălțat cu fesul nu mă încalț”, încheie Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut luni evaluarea miniștilor, iar criterul prioritar să fie implementarea PNRR și a jaloanelor PNRR: „De acolo să plecăm cu o discuție profesionistă”. (Mediafax)

Vezi si

Vremea se schimbă radical de luni. Frig și lapoviță săptămâna viitoare

La începutul săptămânii viitoare, chiar de luni, 27 martie, aerul tropical din nordul Africii va …