Saturday , April 10 2021

Ciolacu: Voi propune excluderea din PSD a parlamentarilor Adrian Todor, Cătălin Rădulescu și Carmen Dan, absenti la votul motiunii

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, că va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari PSD care lipsesc de la Parlament.

Întrebat de jurnaliști dacă a luat legătura cu cei trei colegi din PSD care lipsesc de la Parlament, Marcel Ciolacu a declarat: „Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”.

Senatoarea PSD Carmen Dan a anunțat luni pe Facebook că va absenta de la ședința Parlamentului în care este programat votul privind moțiunea de cenzură din cauză că se află în izolare după ce mama sa a fost confirmată pozitiv cu coronavirus.

De asemenea, deputații social-democrați, Adrian Todor și Cătălin Rădulescu, ar putea absenta și ei de la vot. Todor se află în autoizolare, după ce a fost contact direct al unei persoane confirmate cu coronavirus, iar Rădulescu este internat în spital.

G4Media

Vezi si

Cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter a avut loc vineri seara, în …