Saturday , June 22 2024

Ciolacu: Acolo unde nu există majoritate câştigată de PSD sau PNL, se vor crea majorităţi PSD-PNL

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat vineri, la Alba Iulia, referindu-se la viitoarele majorităţi din consiliile locale şi judeţene, că există un acord politic în acest sens ca, acolo unde nu există o majoritate câştigată de PSD sau PNL, să fie formată de aleşii celor două partide, relatează Agerpres.


“Există un acord politic în acest sens în care majorităţile, acolo unde nu există o majoritate câştigată de către PSD sau de PNL, că viitoarele majorităţi (…) se vor crea între PSD şi PNL.
Doamne fereşte, stau să mă gândesc acum, că mi-aţi pus întrebarea, vă daţi seama să iasă Nicuşor Dan la Bucureşti şi să creeze iar majoritate USR-PNL… Ce or păţi bucureştenii, săracii?”, a declarat Ciolacu.
secretarasite
Întrebat cu privire la o postare a deputatului PNL ALba Florin Roman, care spune că nu există o “decizie” referitoare la constituirea acestor majorităţi, liderul social-democrat a răspuns: “înseamnă că eu cu domnul Ciucă suntem doi preşedinţi care semnăm nişte hârtii pe care nu le cunoaştem”.

Florin Roman a susţinut joi, în postarea sa, că nu există o asemenea decizie şi nici nu va exista.

“Am citit o declaraţie a preşedintelui PSD, referitoare la o ‘decizie’ privind constituirea unor majorităţi cu PNL în consiliile locale şi judeţene, după 9 iunie. Infirm categoric acest anunţ, în calitate de coordonator al alegerilor locale, din partea PNL. Nu există o asemenea decizie şi nici nu va exista. Rămâne la latitudinea fiecărei organizaţii modul de constituire a fiecărei majorităţi. Nimic impus de la centru. Noi nu suntem PSD! La Alba nu vom face nicio majoritate cu PSD. Nici nu va fi nevoie. Nici în 2012, când s-a născut USL, nu am făcut acest lucru. Nu îl vom face nici acum!”, a afirmat deputatul PNL Alba, în postarea menţionată. AGERPRES 

Vezi si

Un nou val de praf saharian ajunge în România

Un nou val de praf saharian ajunge sâmbătă în România. Până luni masa de aer …