UPDATE: Dancila isi va anunta demisia. Ciolacu, acasa la Viorica Dancila, ca s-o convinga sa se retraga de la sefia PSD

25 noiembrie 2019, 18:24

In aceasta dupa-amiaza, liderul PSD al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, se afla acasa la Viorica Dancila, unde incearca sa o convinga sa demisioneze de la conducerea partidului.

UPDATE: Televiziunile de stiri anunta pe surse ca Viorica Dancila a acceptat sa-si anunte demisia de la conducerea PSD.

Surse citate de Digi 24, G4Media si Antena 3 anunta ca Vioricai Dancila i s-a propus un loc eligibil pe listele de la Senat la alegerile viitoare, precum si conducerea Organizatiei de Femei a partidului, pe care Dancila a mai detinut-o.

Aceasta din urma pozitie i-ar asigura candidatului PSD la prezidentiale un loc la masa deciziilor, ca membru CEx cu drept de vot.

Marcel Ciolacu a confirmat pe Facebook întâlnirea cu Dăncilă: ”Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă”.

Luni seara, la ora 19.00, liderii din tara ai partidului au fost convocati la o intalnire la care vor participa, printre altii, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, Claudiu Manda, Ionel Arsene si Marius Dunca.

 

reportersite