Wednesday , February 28 2024

Cine este fata-jandarm bătută de protestatari. Care este diagnosticul medicilor

Tânăra jandarm batuta de inidivizi din piata si salvata de protestatari, fiind protejata cu trupurile lor, are 23 de ani.
fata-jandarm

Ea nu a suferit o fractură de coloană cervicală, așa cum s-a estimat la început. Tânăra a suferit însă multiple traumatisme și rămâne internată în spital.
Este încă un jandarm, în stare mai gravă, cu un traumatism la coloană.
Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, facuse initial mai multe precizări despre femeia-jandarm care, în urma violențelor, poate rămâne paralizată.
”Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman și firesc”, a zis Marius Militaru la un post de televiziune.
”Oamenii de la un fast-food din apropierea Pieței Victoriei au avut un apel pe 112 și au cerut intervenția pentru că se devastau vitrinele. Într-o primă intervenție, au fost colegii noștri de la Poliție, dar au fost atacați de niște huligani. Apoi a fost trimis un dispozitiv de jandarmi în care se afla și colega noastră, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri. A fost scoasă în viață de acolo datorită colegilor noștri”, a mai spus Marius Militaru.

Vezi si

sectie de votare indicator alegeri Obiectiv

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 15 și 29 septembrie, au decis liderii Coaliției

Liderii Coaliției au decis, marți, data alegerilor prezidențiale. Acestea ar urma să fie organizate pe …