Sunday , November 27 2022

Cine e Costin Grigore Borc, propus vicepremier si ministru al Economiei

costin borc

Costin Grigore Borc este licentiat al Facultatii de Energetica, Specializarea Hidroenergetica (1989), Universitatea Politehnica din Bucuresti, institutie in cadrul careia a absolvit si cursuri masterale. Si-a obtinut diploma de doctorat in economie la Universitatea din Wisconsin-Madison (2000).
A fost sef al Cabinetului prim-ministrului Radu Vasile (1998-1999).
A lucrat timp de 15 ani in structurile companiei franceze Lafarge, incepand din pozitia de Project Manager in cadrul companiei Lafarge America de Nord (2000-2001).
A condus, timp de patru ani, activitatea de agregate si betoane din cadrul Lafarge Romania, iar de la 1 aprilie 2006 a preluat un post de conducere in sediul central al companiei, de la Paris, ca director regional de dezvoltare si strategie.
Din iulie 2008, a fost numit director general al Lafarge BFC Serbia, tara in care a devenit presedinte al Consiliului Investitorilor Straini, in 2011.
In 2013, si-a inceput mandatul de director general al Lafarge Romania, de la 1 septembrie 2013 preluand coordonarea tuturor operatiunilor locale ale Grupului Lafarge, structurate pe trei linii de afaceri principale – ciment, agregate, betoane.
Din august 2015, a devenit Managing Director CRH Romania – noua denumire a companiei Lafarge.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …