Saturday , December 3 2022

Cinci noi decese la persoane confirmate cu COVID-19. Bilanțul morților ajunge la 156

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni dimineața că în România au fost înregistrate cinci noi decese la persoane confirmate cu noul coronavirus. Bilanțul morților ajunge la 156.

Potrivit GCS, duminică a murit un bărbat de 66 ani din județul Constanța, care era confirmat cu noul coronavirus din 27 martie.

Un alt deces a fost înregistrat la o femeie de 72 ani din județul Satu Mare, internată la Spitalul Județean Satu Mare din 29 martie. Aceasta a fost confirmată cu COVID-19 în 31 martie și a murit duminică. Potrivit GCS, femeia avea un accident vascular cerebral în antecedente.

Tot duminică a murit un bărbat de 71 ani din județul Hunedoara, care era internat din 30 martie la Spitalul Municipal Hunedoara, iar din 1 aprilie a fost mutat în secția de ATI. Acesta mai suferea de diabet zaharat, BPOC și HTA și a fost confirmat cu noul coronavirus în 1 aprilie.

O femeie de 66 de ani din judul Cluj internată la Spitalul Municipal Turda, a decedat duminică. Potrivit GCS, aceasta a avut contact cu un caz confirmat, iar simptomele au debutat duminică, când a fost și internată.

Un alt deces a fost înregistrat la un bărbat de 70 ani din județul Bihor, internat în secția pneumologie a Spitalului Orășenesc Aleșd în 26 martie și transferat în ATI la Spitalul Municipal de Urgență Oradea în 27 martie. Acesta a fost confirmat cu COVID-19 în 28 martie și a murit duminică.

Numărul total al deceselor înregistrate în România la pacienți cu COVID-19 a ajuns la 156. (Mediafax)

Vezi si

Oficial: Olanda acceptă aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar nu şi pe cea a Bulgariei

Guvernul olandez a decis că va accepta aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar …