Wednesday , January 19 2022
Breaking News

Cinci morți după ce un microbuz românesc a intrat într-un TIR, în Ungaria

Un accident cumplit s-a petrecut, marţi seară, pe o autostradă din Ungaria. Un microbuz înmatriculat în România a intrat într-un TIR. Cinci persoane din microbuz au murit în urma impactului. Potrivit primelor informaţii, microbuzul are numere de Harghita și a intrat în plin într-un TIR aflat în fața sa.

Accidentul s-a petrecut marţi seară, la kilometrul 94 al autostrăzii M1, pe direcția Gyor. Sebestyén Margály Varga, purtătorul de cuvânt local al comitetului pentru situații de urgență, a confirmat pentru MTI că un microbuz cu numere de înmatriculare românești a intrat într-un camion din spate, potrivit stiridiaspora.ro.

În urma impactului, cinci persoane care se aflau în microbuzul înmatriculat în Harghita au murit. Potrivit presei maghiare, este vorba despre două femei și trei bărbați.

Pe lângă cele cinci persoane decedate, un alt bărbat în vârstă de 50 de ani a fost transportat la spitalul de ambulanță din Győr cu o leziune la cap, dar într-o stare stabilă, a declarat Pál Győrfi, purtător de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță.

 

Vezi si

Ministrul Mediului: Primarii susţin taxarea suplimentară a maşinilor second hand. Există la nivelul autorităţilor locale o presiune uriaşă la înmatriculări

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că ia în calcul să majoreze taxele auto pentru …