Sunday , February 5 2023

CEC, fosila aia de banca de stat, a reziliat contractul cu agenția care dăduse liber angajaților pentru protest la moțiunea de cenzură

Agenția de publicitate Papaya Advertising, care a anunțat că “dă liber oamenilor ca să protesteze”, a pierdut clientul CEC Bank, scrie paginademedia.ro.cec bank


Potrivit sursei citate, CEC Bank a notificat marți agenția de publicitate Papaya – condusă de publicitarul Robert Tiderle în legătură cu rezilierea contractului.
Contactat de Paginademedia.ro, Robert Tiderle a confirmat informația. Întrebat de motivele rezilierii, Tiderle a declarat: “În notificare nu apare niciun motiv de reziliere. Putem bănui, așa cum multă lume își poate imagina, că are legătură cu postarea noastră de ieri, postare care a fost mult discutată în online și nu numai.”
CEC Bank este condusă de Radu Grațian Ghețea de 11 ani. Din Consiliul de Administrație mai fac parte Andrei Liviu Stamatian, Mihaela Lucica Popa, Gheorghe Carabasan, Ciprian Badea, Mirela Sitoiu, Valentin Mavrodin, Mihai Gogancea Vatasoiu, Mirela Calugareanu și Elena-Oana Iacob.
Agenția de publicitate Papaya Advertising a anunțat luni pe Facebook că miercuri, 27 iunie, le va da liber angajaților pentru a participa la mitingul de la Parlament din ziua moțiunii de cenzură. Papaya Advertising a realizat reclama la Transavia, compania condusă de Ioan Popa, un apropiat al lui Klaus Iohannis, cu sloganul „Pentru ca răul să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.
Reclama a fost salutată de internauți, mai ales după ce agenția și-a lansat creația cu anunțul ”Pentru ca răul să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic. Sau brandurile”. Reclama la Transavia a apărut pe fondul apelului la boicotarea brandurilor comerciale care își fac reclamă pe Antena 3 și RTV.
Papaya Adertising a realizat și reclamele la vopseaua Savana care ironizează campania Coaliției pentru Familie, mai arata G4Media.

Vezi si

Peste jumătate din țară se află sub cod galben sau portocaliu de ninsori și viscol

Mai mult de jumătate de țară se află sub cod gaben de ninsori și viscol, …