Monday , August 8 2022

Ce spun Tariceanu si Dragnea despre greselile gramaticale ale ministrului propus la Educatie

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au reactionat dupa ce presa a prezentat mai multe greselile gramaticale facute de-a lungul timpului de ministrul propus pentru Educatie, Valentin Popa.
popa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca greselile facute de ministru sunt scuzabile.
“Am vazut in presa. Nu stiu daca s-a facut o culegere a acestor greseli. Dar cred ca o persoana care e rector de unitate de invatamant superior, care are o lunga experienta in educatie si care are o sustinere, merita incredere. Trebuie sa vedem inainte de toate ce isi propune si ce e capabil sa faca ministrul propus si apoi sa-l judecam”, a spus Tariceanu.
Intrebat de presa de ce ministrul propus a facut dezacorduri, liderul ALDE a apreciat: “Am impresia ca nu e profesor de limba romana. Are niste lacune”.
La randul sau, liderul PSD Liviu Dragnea a spus ca sustinerea celorlalti rectori e cea pe care se bazeaza in acest caz.
“Eu am vazut tot in presa o scrisoare de sustinere a 45 de rectori din 48 pentru domnul Valentin Popa. Eu cred ca asta conteaza”, a spus Dragnea.
Intrebat de ce Valentin Popa a fost preferat pentru ministerul Educatiei in locul Ecaterinei Andronescu, Dragnea a spus:
“In CEx se voteaza. A fost rezultatul votului”.
Ministrul popus pentru Educatie a fost filmat la mai multe festivitati vorbind incorect, amintind despre “pamblica” sau spunand “le sunt interzise accesul la o astfel de finantare”.
ziare.com

Vezi si

Noi sortimente de înghețată Häagen-Dazs retrase de la vânzare în România

Noi loturi de îngheţată Haagen-Dazs sunt retrase de la vânzare de marile reţele de supermarketuri, …

One comment

  1. alo, Suceava, trimiteti-l pe domn profesom universitar agramat la scoala nu in fruntea unui minister , vai de studentii unui asemena agramat!!!
    RUSINE !!! RUSINE!!! RUSINE !!