Friday , May 24 2024

Ce obiecte ia cu el de la Cotroceni Traian Basescu

Preşedintele suspendat se pregăteşte să părasească Palatul Cotroceni cel puţin până la referendumul la care românii sunt chemaţi să spună dacă îl vor pe Traian Băsescu demis.
Azi-noapte, Băsescu s-a sfătuit cu câţiva dintre cei mai apropiaţşi consilieri, printre care Eigen Tomat, Daniel Funeriu şi Bogdan Bujor Teodoriu, care au decis să plece de la Cotroceni împreună cu el şi să îi se alăture în campania electorală pentru referendum, spun surse Libertatea.
Potrivit aceloraşi surse, Traian Băsescu a vrut neapărat să păstreze câteva obiecte pe care le-a primit de când e preşedinte şi la care şi la care atr ţine foarte mult.
Unul dintre aceste obiecte este icoana pe care Traian Băsescu a primit-o de la măicuţele de la Mănăstirea Techirghiol, acolo unde a slujit cel ce i-a fost duhovnic până la murit, părintele Arsenie Papacioclu.
Un alt obiect pe care Traian Băsescu n-a vrut să i-l lase lui Crin Antonescu la Cotroceni este un sextant primit de la prietenul său Dorel Onaca, fost senator.

Vezi si

Român arestat de DIICOT pentru trădare în favoarea Rusiei, după ce ar fi filmat un convoi militar și ar fi transmis rușilor video și informații 

Reținut inițial de procurorii DIICOT, un tânăr a fost arestat joi, 22 martie, pentru 30 …

One comment

  1. SA-L TINA CU EL SI PE SECURISTUL MRU, EVENTUAL SA LASE COMANDA HARRP, IAR EL SI GASCA DE ANALFABETI PARVENITI SA SE PREGATEASCA DE CE-I MAI RAU….