Monday , December 5 2022

Catalin Voicu, dus cu ambulanta la Spitalul Penitenciarului Rahova

voicu

Cătălin Voicu a fost condamnat, luni, de către ÎCCJ, la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecat pentru corupţie. Decizia este definitivă. Fostul senator PSD încarcerat în noaptea de luni spre marţi la Penitenciarul Rahova, el fiind transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.
“În data de 23.04.2013, ora 01.30 a fost internată în Secţia Chirurgie a Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova persoana privată de libertate VOICU Cătălin, în baza mandatului de executare a pedepsei nr 406/22.04.2013, emis de Tribunalul Bucureşti, Secţia I Penală. În prezent, starea de sănătate este stabilă şi urmează efectuarea investigaţiilor specifice afecţiunilor pentru care este internat”, se anunță într-un comunicat de presă al Penitenciarului Rahova.
În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi şi omul de afaceri Marius Locic – 4 ani de închisoare cu executare, fostul judecător ÎCCJ Florin Costiniu – 4 ani de închisoare cu suspendare şi Costel Căşuneanu – 4 ani de închisoare cu suspendare.
La ultimul termen al procesului, Cătălin Voicu nu a fost prezent, avocaţii săi afirmând că acesta s-a internat luni dimineaţă la Spitalul Floreasca iar familia i-a informat că ar fi suspect de cancer la colon.
Apărătorii au solicitat amânarea dosarului, pentru ca Voicu să dea o ultimă declaraţie în dosar, însă preşedintele completului, Livia Stanciu, nu a fost de acord.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …