Thursday , October 6 2022

Cartel Alfa și BNS îndeamnă la proteste în fața Guvernului

protest

Blocul Național Sindical își îndeamnă susținătorii să se alăture protestelor anunțate pentru ora 13:00, în Piața Victoriei. Anunțul vine la scurt timp după ce o altă mare confederație sindicală, Cartel Alfa, a lansat un apel similar. Sindicaliștii se alătură astfel demersului lansat de comunitatea virtuală ”Corupția ucide”.
 
”Vă îndemnăm să vă alăturați demersului inițiat de organizații ale societății civile pentru a stopa un nou derapaj democratic al actualului Guvern!”, se spune în mesajul oficial al BNS. Și CNS Cartel Alfa a catalogat demersul drept o ”minciună guvernamentală” și a făcut apel apel către toți cei care doresc să conteste modificările codului fiscal să se adune în Piața Victoriei, de la ora 13:00.
Cele două confederații sindicale resping proiectul Guvernului, pe motiv că așa-zisa reducere fiscală este de fapt creșterea sarcinii fiscale a salariaților.
Un avertisement asemănător a lansaț și comunitatea virtuală ”Corupția Ucide”, care a lansat de marți un apel la proteste în Piața Victoriei, în timpul ședinței de Guvern. ”8 noiembrie este Miercurea Neagră pentru economia României. Pentru a cârpi un buget pe care nu a fost în stare să îl gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil să distrugă economia liberă, se spune în comunicatul comunității.
Apelul se adresează și marilor companii din România, care sunt îndemnate să sprijine protestul și să le dea câteva ore libere angajaților, prin rotație, pentru a putea participa la protestul de miercuri.
realitatea.net

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap, în fața unei școli, de un pedofil pe care încerca să-l rețină

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …