Wednesday , February 8 2023

Bubuitură puternică si la un centru comercial din centrul oraşului Manchester: Poliţia a evacuat zona

mall manchester

Poliţia a evacuat zona din jurul centrului comercial Manchester Arndale, în contexul în care mai mulţi martori au anunţat că au auzit o “bubuitură puternică”, informează presa internaţiomnală.
Un centru comercial din Manchester, în Anglia, a fost evacuat, iar martori declară că au auzit o ”bubuitură puternică” marţi, după ce un atacator sinucigaş a ucis 22 de persoane şi a rănit alte 59 în aceeaşi zonă a oraşului, relatează Reuters.
Zeci de persoane fugeau marţi dintr-un centru comercial din Manchester, potrivit unui fotoreporter Reuters. Martorii au spus că au auzit o ‘bubuitură’ la Centrul Arndale, care ar fi fost evacuat. De asemenea, autoritățile britanice au comunicat a fost identificat atentatorul de la concertul de la Manchester Arena.
O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 22 de persoane şi rănirea altor 59, au anunţat marţi autorităţile britanice. Incidentul este tratat drept un atentat terorist, iar Poliţia crede că atacul a fost comis de o persoană care a detonat un dispozitiv exploziv şi care a murit la faţa locului.

Vezi si

România va trimite în Turcia încă o echipă de salvatori și bunuri de strictă necesitate din rezerva de stat

România va trimite în Turcia încă o echipă de salvatori, precum şi încă doi medici …