Thursday , February 2 2023

Boris Johnson va impune controale la granițele Marii Britanii

Boris Johnson va impune controale la granițele Marii Britanii, îmbunătățiri ale sistemului de sănătate și investiţii în infrastructura din nordul ţării, au declarat surse din cadrul Partidului Conservator pentru Daily Mail, citat de Mediafax.

Surse conservatoare au declarat că premierul are în vedere divizarea Biroului de Imigrare.pentru a crea un nou departament pentru frontiere și imigrări, în conformitate cu angajamentul său de a reduce numărul de migranți slab calificați care ajung în Marea Britanie.

Noul departament se va concentra pe punerea în aplicare a unui sistem de imigrație bazat pe puncte în stil australian și întărirea granițelor Marii Britanii- lăsând biroul intern să se concentreze pe lupta împotriva criminalității.

Johnson va folosi, de asemenea, un fond de infrastructură de 100 de miliarde de lire sterline pentru a-i recompensa pe alegătorii din regiunile centarle şi de nord ale ţării, care au votat pentru prima dată Partidul Conservator.

Strategia sa de „Boosterism” va implica pomparea numerarului în regiunile neglijate, în încercarea de a crește oportunităţile de muncă.

Într-un mesaj susținut ieri, el a spus: „Să unim această țară, să răspândim oportunităţi în toate colțurile Marii Britanii, cu o educație, infrastructură și tehnologie superbe. Să facem asta și să mergem mai departe. ‘

Programul său va include, de asemenea, un cadru pentru sistemul de imigrație, împreună cu noi legi pentru a crește suma pe care migranții o plătesc pentru a utiliza serviciul de sănătate publică din Marea Britanie(NHS), precum şi o finanțare suplimentară de 34 miliarde de lire sterline pentru NHS.

Alte măsuri vor include pedepse mai mari pentru teroriști și infractorii periculoşi, legi pentru limitarea impactului grevelor în sectorul public și măsuri pentru a pune capăt evacuărilor chiriașilor – abordarea problemelor cotidiene ale alegătorilor. (Mediafax)

Vezi si

2.600 de persoane și-au luat online cazierul judidicar în primele ore de funcționare a platformei

Peste 2.600 de persoane au obținut miercuri, în primele ore de funcționare a platformei hub.mai.gov.ro. …