Friday , December 2 2022

Borbely: Analizăm introducerea unei taxe generale pentru maşini

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că este în analiză introducerea unei taxe generale pentru maşini, începând de anul viitor.
Borbely a făcut această declaraţie ca urmare a observaţiei unui jurnalist că o maşină de 30 de ani, românească, pentru care nu s-a plătit nicio taxă de primă înmatriculare, poluează mai mult decât o maşină veche de 12 ani, înmatriculată în spaţiul european.
“Nicio problemă, asta depinde de politica de taxe a fiecărui stat, bine că aţi ridicat această problemă. Vom analiza şi este în analiză, dar pentru anul viitor, să vedem, să introducem o taxă generală. Este o altă politică. Aceasta este politica taxei de primă înmatriculare. Nu suntem singurul stat care face acest tip de politică şi taxă şi nu contravine directivei Uniunii Europene. În ceea ce priveşte politica de taxe, o putem discuta, aşa este”, a spus Borbely.

Vezi si

România are 218 pârtii de schi care însumează 189 km, cât o singură staţiune din Franţa sau Elveția

România are un total de 218 pârtii de schi care însumează 189 de kilometri. Spre …

2 comments

  1. Poate da Dumnezeu si la anul n-o sa mai fiti la conducere LEPRELOR!!!!!! ca ne-ati mancat de zile HHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. chiar nu-ti este rusine, pe ce vreti sa mai puneti taxe, vezi ca era in evul mediu o taxa numita -fumarit –