Sunday , November 27 2022

Boc: "Daca pierdeam alegerile la Cluj, demisionam din fruntea PDL"

Liderul PDL Emil Boc a declarat, luni, la Realitatea TV, că dacă ar fi pierdut alegerile locale din Cluj şi-ar fi dat imedat demisia din conducerea partidului. În privinţa altor eventuale demisii din partid ca urmare a scorurilor obţinute, Boc a afirmat că discuţiile vor fi interne, dar că “fiecare om important în PDL îşi are locul în partidul nostru”.
Întrebat dacă s-a gândit să demisioneze având în vedere scorul PDL la alegerile locale, Boc a replicat: “Eu ma gândesc la multe lucruri. Dacă pierdeam alegerile (n.r. pentru Primăria Cluj), primul lucru era să-mi prezint demisia din funcţia de preşedinte PDL. Acest lucru l-aş fi fĂcut cu siguranţă”.
În privinţa demisiei sale sau a altor lideri PDL care au obţinut rezultate slabe la scrutinul de duminică, Boc a susţinut că şeful campaniei, Vasile Blaga, va prezenta partidului un raport complet al alegerilor şi că în baza acestuia vor fi luate decizii. Liderul PDL a dat însă de înţeles că nu vor fi demsii în PDL. “Avem nevoie de fiecare om important în PDL pentru că isi are locul in partidul nostru”, a spus Boc.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …