Saturday , December 3 2022

Boc: Am discutat cu Borbely, rămâne membru al Guvernului deoarece nu a început vreun demers juridic

Premierul Emil Boc a declarat, joi, că a avut o discuţie cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, privind acuzaţiile legate de trafic de influenţă şi că acesta rămâne membru cu drepturi depline al Guvernului în condiţiile în care nu există informări sau solicitări de începere a unui demers juridic.

“Împotriva ministrului nu a început nicio anchetă oficială, în consecinţă rămâne membru cu drepturi depline al Guvernului, în acest moment neavând nicio informare sau solicitare de începere a unui demers judiciar împotriva sa”, a spus Boc.
El a precizat că a avut o discuţie cu ministrul Borbely, dar nu a prezentat detalii.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, după întâlnirea cu Kelemen Hunor şi Marko Bela, că nu are nicio implicare în cazul despre care a aflat din presă şi că “ceea ce apare în comunicatul DNA este nefondat”.
“Nu am niciun fel de implicare în această poveste, ceea ce apare în comunicatul DNA este nefondat. Justiţia este liberă să îşi facă datoria”, a spus Borbely, pentru MEDIAFAX.
El a precizat că a aflat despre aceste acuzaţii din presă, în timp ce se afla în Polonia, pentru Consiliul Informal de Mediu, şi că era normal să ajungă în ţară înainte de a susţine declaraţii de presă.
“Nu sunt genul de om care să mă ascund de presă. Am fost plecat din ţară şi acolo am aflat ce s-a întâmplat”, a precizat ministrul.

Vezi si

Recomandări ANPC de Moş Nicolae: Achiziţionaţi dulciuri şi jucării numai din magazine specializate!

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, recomandă părinţilor să achiziţioneze …