Tuesday , May 24 2022

Boc: Alegerile ar putea avea loc mai devreme

Presedintele PDL, Emil Boc, a afirmat, sambata, ca alegerile se vor tine in mod sigur in 2012, dar este de discutat oportunitatea organizarii lor “cu doua luni mai repede decat ar fi programate”.
“In 2012 avem alegeri, sa avem incredere in ceea ce vor crede romanii ca e mai bine pentru Romania si sa le asteptam votul si modul lor de exprimare in alegeri care, repet, in 2012 vor avea loc.
Discutam daca e mai bine sa se faca cu doua luni mai repede decat ar fi programate, daca se declanseaza mecanismul alegerilor anticipate, e de discutat si Parlamentul luni va intoarce pe toate fatele aceasta situatie politica din Romania”, a spus el.
In ultimele noua zile, Guvernul Boc s-a confruntat cu puternice proteste de strada, participantii la proteste cerand demisia guvernului, a presedintelui Traian Basescu si organizarea de alegeri anticipate.
In acest moment, Guvernul Boc nu a decis inca data la care urmau sa aiba loc alegerile comasate, in 2012, cel mai des fiind avansata luna noiembrie.

Vezi si

Prinţul Charles vizitează România. El va fi primit miercuri la Palatul Elisabeta de MS Margareta și la Cotroceni de președintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi, miercuri la Palatul Cotroceni, de la ora 14.45, pe …