Friday , October 22 2021

BMW rupt în două după un accident în Iași. Acul kilometrajului s-a oprit la 100 km/h  (FOTO)

Un accident rutier s-a produs duminică dimineața în județul Iași între localitățile Mihail Kogălniceanu și Țigănași. În accident a fost implicat un singur autoturism marca BMW, cu volan pe dreapta și cu numere de înmatriculare de Vaslui. Mașina venea dinspre Mihail Kogălniceanu spre Țigănași. Acul kilometrajului mașinii s-a oprit la 100 km/h.

Într-un viraj la stânga, mașina ar fi efectuat o depășire, circulând cu viteză, după care a fost pierdut controlul asupra volanului și mașina a părăsit partea carosabilă, ieșind în decor. Pe fondul vitezei, mașina s-a izbit cu putere de un cap de pod și s-a rupt în două, relateaza Ziarul de Iași.

Conform ISU, o mașină s-a înfipt într-un cap de pod și s-a rupt în două. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași, a declarat că în accident au fost implicate 4 persoane, iar mașina s-a dezintegrat. Două persoane au fost evaluate și au refuzat transportul la spital.

Un tânăr de 19 ani, pasager în dreapta spate, a suferit o fractură complexă la picior și femur, un traumatism cranio-cerebral și o contuzie toraco-abdominală. A fost dus la UPU Spiridon, conform Mediafax.

Foto: Ziarul de Iași

Vezi si

Cseke: Îmi asum certificatul verde obligatoriu în Sănătate. De luni, fără nunți și botezuri

Certificatul verde va fi obligatoriu în aproape orice activitate curentă și la intrarea în orice …