Wednesday , February 1 2023

Blue Air anuleaza 64 de zboruri spre Italia si Cipru in luna august

Blue Air va anula 64 de zboruri catre Italia si Cipru, planificate in perioada 3 – 31 august 2020, in contextul restrictiilor impuse de autoritatile din cele doua tari, informeaza operatorul aerian low-cost.

“Ca urmare a deciziei autoritatilor italiene si cipriote de a introduce masura autoizolarii obligatorii de 14 zile si a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din Romania sau care s-au aflat in tranzit prin tara noastra in ultimele doua saptamani, Blue Air este nevoita sa anuleze un numar semnificativ de zboruri intre Romania si Italia si intre Romania si Cipru.

In acest moment, sunt afectate 64 de zboruri planificate in perioada 3 – 31 august 2020, urmand ca lista sa fie actualizata permanent in functie de durata restrictiilor impuse de autoritatile italiene. Rutele afectate de aceste anulari sunt: Bucuresti Otopeni – Milano Malpensa, Florenta, Napoli; Bacau – Bergamo, Torino, Roma Fiumicino; Iasi – Torino; Bucuresti Otopeni – Larnaca”, precizeaza Blue Air intr-un comunicat transmis marti AGERPRES.

Pasagerii Blue Air afectati de aceste anulari vor primi toate detaliile referitoare la optiunile pe care le au la dispozitie pe e-mailul furnizat in momentul rezervarii biletului. Acestia pot opta pentru reprogramarea gratuita a calatoriei in primele 7 zile de la data initiala a zborului direct printr-un e-mail catre adresa [email protected]

In cazul in care pasagerul nu opteaza pentru rebooking gratuit, dupa cele 7 zile de la data zborului anulat, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului in portofelul electronic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achizitia, de unde banii vor putea fi utilizati in termen de 2 ani pentru a cumpara bilete pentru orice alta destinatie deservita de Blue Air.

Vezi si

B1TV, amendată de CNA cu 10.000 de lei pentru mai multe emisiuni critice la adresa ministrului de Interne, Lucian Bode

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat B1 TV cu 10.000 de lei pentru 24 …