Blaga: Niciodată nu am fost şi nu voi fi implicat în activităţi ilegale

reportersite
09 martie 2011, 13:47

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că se uită în ochii fiecărui român şi spune că niciodată nu a fost şi nu va fi implicat în activităţi ilegale, el susţinând şi că toate acuzaţiile de asociere a partidului cu fapte de corupţie sunt „minciuni”.

Blaga a precizat, într-o declaraţie susţinută la sediul central al partidului, că „PDL respinge cu tărie asocierea sa cu orice faptă de corupţie din vamă sau din altă instituţie”.

„Îi facem mincinoşi pe toţi cei care afirmă că vreodată acest partid a fost finanţat din surse ilegale”, a adăugat secretarul general al PDL.

El a mai susţinut că există „o orchestrare” în jurul ideii că PDL ar sprijini corupţia din anumite instituţii ale statului. „Nimic mai fals”, a spus Blaga.

Fostul ministru de Interne a menţionat că miercuri au fost lansate anumite „bănuieli” faţă de activitatea sa. Vasile Blaga a adăugat că se uită „în ochii fiecărui român” şi afirmă că niciodată nu a fost şi nu va fi implicat în activităţi ilegale, iar dacă cineva are „o bănuială, un document”, atunci să se adreseze instituţiilor statului.

Liderul „Pro Lex”, Vasile Lincu, a declarat, miercuri, că Regina, adică beneficiarul final al corupţiei din vămi, este PDL, de fapt mai multe persoane, el făcând acuzaţii privind numirea lui Vasile Blaga ca director la Direcţia Vamală Oradea şi spunând că Blaga a intrat fraudulos în ANV.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Ion Ion 10/03/2011 la ora 12:31 -

    Daca nu a furat ce cauta in umbra?
    Este si acesta un mod tacit de a se recunoaste vinovatia unei persoane(care totusi este la putere).