Monday , May 27 2024

Blaga: Cine crede că PDL a cedat lupta pentru a deveni prima fortă politică a României, se înseală

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Bistri]a, că aceia care cred că “PDL a cedat lupta pentru a deveni prima for]ă politică a României se în[eală”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Vasile Blaga a făcut aceste declara]ii după ce pre[edintele PNL Bistri]a-Năsăud, deputatul Ioan ]intean, a afirmat, în fa]a delega]ilor la Consiliul de Coordonare Jude]ean al PDL Bistri]a-Năsăud, că liberalii nu ar avea nimic împotrivă să se refacă dreapta românească, dar ar dori ca acest lucru să se întâmple sub conducerea lui Crin Antonescu.
“PDL nu are nevoie de aripa ocrotitoare a nimănui. Pentru unificarea dreptei, avem nevoie de parteneri loiali, care să nu ne mai dea afară de la guvernare, în 2007, de Florii, după ce am muncit împreună cu fo[ti mini[tri, printre care [i Gheorghe Flutur. [i noi am făcut gre[eli. Noi nu avem nevoie de aripi protectoare din afara partidului, pentru că avem atât de multe aripi protectoare în interiorul partidului. Iată câte aripi protectoare avem la Bistri]a [i astfel de aripi protectoare mai avem la Suceava, la Arad [i la Bucure[ti, peste tot. Avem peste 300.000 de aripi protectoare în interiorul nostru, iar cine crede că PDL a cedat lupta pentru a deveni prima for]ă politică a României se în[eală”, a spus Blaga.
Secretarul general al PDL a mai spus că partidul nu a încheiat un pact de sus]inere cu PSD, ca liberalii, ca să î[i păstreze oamenii în func]ii-cheie.
“Noi, când am fost în opozi]ie, am fost în opozi]ie. Acesta este PDL, un partid care î[i respectă adversarii, dar [tie să le atragă aten]ia când gre[esc. Îi apreciem [i pe partenerii de guvernare [i pe cei din opozi]ie, dar a[teptăm acela[i respect din partea tuturor”, a spus Blaga.

Vezi si

Trei ucraineni au fost prinși de polițiștii de frontieră români după ce au trecut ilegal granița furând de la un polițist de frontieră ucrainean un pistol cu bile

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poienile de sub Munte au depistat trei cetăţeni ucraineni …