Monday , November 28 2022

Bill Gates, dezvăluiri despre Donald Trump: "M-a întrebat de două ori care e diferenţa între HIV şi HPV"

Miliardarul Bill Gates a dezvăluit că Donald Trump l-a întrebat de două ori care este diferența dintre HIV și HPV. În plus, el a declarat că Trump știa „înfricoșător” de multe lucruri despre felul în care arată una dintre fetele sale.
trump-gates

Bill Gates a făcut dezvăluirile în timpul unui interviu din cadrul evenimentului Bill&Melinda Gates Foundation, unde a acceptat să răspundă întrebărilor angajaților. Miliardarul a povestit că Trump a cunoscut-o pe fiica lui, Jennifer, acum în vârstă de 22 de ani, la un spectacol de echitație din Florida. Gates a povestit cum Trump, care se afla la eveniment a plecat cu mașina, numai pentru a se întoarce 20 de minute mai târziu în elicopter. Asta pentru că voia sa impresioneze.
Apoi, Gates l-a întâlnit pe Trump abia în decembrie 2016, în New York. „Prima dată când am vorbit cu el mi s-a făcut de fapt teamă pentru că știa multe detalii despre cum arată fiica mea. Nici Melindei (n.r – soția lui Gates) nu i-a plăcut asta prea mult”, a povestit fondatorul Microsoft.
Cei doi s-au întâlnit din nou în martie anul trecut, atunci când Gates l-ar fi sfătuit pe Trump să nu ia măsuri împotriva vaccinurilor, așa cum s-ar fi gândit președintele american să facă. „În ambele dăți a vrut să știe dacă există o diferență între HPV și HIV și i-am explicat că cele două sunt rar confundate între ele”, a mai povestit Gates.
De asemenea, Bill Gates s-a declarat descumpănit când l-a auzit pe Trump vorbind despre sine la persoana a treia. „Trump a auzit că nu îți place ce face Trump”, i-ar fi spus președintele SUA.
 
 

Vezi si

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA. Este acuzat că ar fi intervenit pentru acordarea unor contracte publice firmelor pe care le controla

Fostul senator PSD Niculae Bădălău a fost reţinut duminică seara de DNA, pentru 24 de …