Monday , November 28 2022

Bilantul carnagiului din Colectiv creste la 32. O tanara de 27 de ani a murit, marti, la Spitalul Sf. Pantelimon

O tanara de 27 de ani a murit, marti dimineata, la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala urcand bilantul mortilor in incendiul de la clubul Colectiv la 32.lumanare [800x600]

Fata avea arsuri grave pe 50% din suprafata corpului si pe caile respiratorii, medicii fusesera rezervati in cazul ei inca de la internare. Bilantul victimelor poate sa creasca in orice moment si chiar s-ar putea dubla au avertizat zilele trecute medicii. Ei au explicat ca pentru cei care au arsuri pe caile respiratorii perioada critica este 3-5 zile. 130 de persoane sunt inca internate in stare grava la spitale din Bucuresti, aproape 90 de pacienti sunt in stare critica.  

Noua victima, decedata marti, s-a stins in jurul ore 5.00 marti dimineata. Avea arsuri de gradele 3 si 4, iar medicii au fost rezervati in ceea ce priveste evolutia starii ei de sanatate inca de la internare, a explicat la Digi 24, dr. Fiorella Mitoiu, purtator de cuvant la Spitalul Sf. Pantelimon. Inca doi pacienti sunt in stare grava, cu arsuri de gradul 3 si 4 si cu arsuri de cai respiratorii, la acelasi spital, a mai spus sursa citata.
Luni, inca un pacient pierduse lupta cu viata. Era un barbat, singurul ranit ramas neidentificat, internat la Spitalul de Arsi.
27 de tineri au murit chiar in noaptea de 30 spre 31 octombrie cand a avut loc devastatorul incendiu din clubul Colectiv, in timpul concertului trupei Goodbye to Gravity.

Vezi si

Delegaţia NATO şi Jens Stoltenberg au ajuns la Bucureşti cu Tarom, escortați de avioane de luptă F-16

Delegaţia NATO şi Secretarul General Jens Stoltenberg au ajuns, luni, la Bucureşti cu un avion …