Thursday , April 22 2021

Becali, pedepsit aspru pentru comportamentul sau din ziua libera

5.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-FC VIITORUL CONSTANTA 1-4,LIGA 1 (19.05.2013)

Conducerea Penitenciarului Poarta Alba l-a pedepsit, miercuri, pe Gigi Becali, pentru modul in care s-a comportat in ziua libera pe care a primit-o in aceasta saptamana.
Comisia care l-a anchetat pe Becali a decis sa-i interzica lui Becali sa mai aiba parte de o zi libera in fiecare luna, informeaza ProTV.
De asemenea, Becali nu va mai avea dreptul sa primeasca pachete cu mancare si haine din partea familiei in urmatoarele doua luni.
Reprezentantii penitenciarului de la Poarta Alba i-au reprosat lui Becali ca a sustinut o conferinta de presa in care a avut declaratii cu conotatie politica.
Potrivit regulamentelor, Becali trebuia sa mearga la locuinta din Pipera si sa stea alaturi de familie in ziua libera care i-a fost acordata.
Aceasta a fost prima zi libera pe care Becali a primit-o din momentul condamnarii. Patronul Stelei sustinea ca are dreptul la 30 de zile libere pe an.
Gigi Becali ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate, ce a inceput pe 20 mai 2013.

Vezi si

Doar 27-31% dintre adulții din România, adică 5 milioane de oameni, vor fi vaccinați până la sfârșitul anului 2021 – studiu MedLife

Doar 10-13% din populația României are intenție fermă de a se vaccina în perioada imediat …