Sunday , December 4 2022

Becali: Am fost condamnat ca deputat şi europarlamentar; regret că am intrat în politică

gigi arestat2

 Deputatul George Becali a declarat, luni, după aflarea sentinţei, că regretă că a intrat în politică, el arătând că a fost condamnat pentru că este deputat şi a fost europarlamentar şi că, dacă nu ar fi avut aceste calităţi, nu ar fi suferit nicio condamnare.

Întrebat dacă regretă că a intrat în politică, Becali a spus: “Normal. Tot ce am făcut regret acum. De ce? Nu eram în politică, nu aveam problemele care le aveam. Păi mai eram condamnat acuma? Că ei l-au condamnat pe europarlamentarul şi deputatul Becali. Schengen, MCV şi cutare şi nu ştiu ce”.
Întrebat dacă se consideră a fi monedă de schimb pentru intrarea României în Schengen , Becali a spus: “Ce contează la ei? Ce, au ei vreun Dumnezeu? Ce, dacă e bine, lasă să sacrificăm. Schengen, MCV…n-au Dumnezeu”.
El a arătat că se simte trădat de statul român, respectiv de instituţiile acestuia, reprezentate de procurori şi judecători.
Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …